07.06.20 | 09:14

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ » ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Η απόφαση της Π.Ε. Ιωαννίνων για την Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων
08.11.13 | 18:24

Η απόφαση της Π.Ε. Ιωαννίνων για την Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων

Υπεγράφη από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ιωαννίνων, Τατιάνα Καλογιάννη, η απόφαση για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων της Περιφερειακής Ενότητας τις Κυριακές (πέραν των επτά προβλεπόμενων Κυριακών, βάσει του Ν. 4177/2013).

Σύμφωνα με την απόφαση επιτρέπεται:

- Η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου Ιωαννιτών την τελευταία Κυριακή κάθε έτους.

- Η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων που δραστηριοποιούνται στα όρια των Δήμων Μετσόβου, Κόνιτσας, Ζαγορίου, Πωγωνίου, Βορείων Τζουμέρκων, Ζίτσας και Δωδώνης για όλες τις υπόλοιπες Κυριακές του έτους.

- Η προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων πώλησης τουριστικών ειδών, εστιατορίων, μπαρ, γαλακτοπωλείων κλπ όλες τις Κυριακές του έτους, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων ορίζεται από τις 11:00 π.μ. έως τις 20:00, σύμφωνα με τις διατάξεις τους ισχύοντος νόμου.  

Στην απόφαση επισημαίνεται ότι, δεν θίγονται τα εργασιακά ζητήματα, τα οποία ρυθμίζονται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ