08.07.20 | 01:19

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απλήρωτοι οι 234 “παρατασιούχοι” Καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων
15.09.17 | 11:45

Απλήρωτοι οι 234 παρατασιούχοι Καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων

Απλήρωτοι από την 9/6/17 – οπότε και έλαβαν την τελευταία καταβολή “δεδουλευμένων” – παραμένουν οι 234 συμβασιούχοι - “παρατασιούχοι” Καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων, που συνέχισαν στην εργασία τους, υπογράφοντας νέες συμβάσεις στα μέσα του περασμένου Ιουλίου, σε εφαρμογή της σχετικής πρόβλεψης του Νόμου “Σκουρλέτη”, σύμφωνα με ρεπορτάζ του epoli.gr.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Επίτροπος ελέγχει ακόμη… τα εντάλματα πληρωμής των εν λόγω εργαζομένων, ενώ η νέα καθυστέρηση, οφείλεται σε απουσία από την υπηρεσία του…

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, από την πλευρά του, κατά τη διάρκεια του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου, διαβεβαίωσε τους “παρατασιούχους” πως, θα πληρωθούν, αποδίδοντας τη μη πληρωμή τους μέχρι σήμερα στον αρμόδιο Επίτροπο…

Το epoli.gr επικοινωνώντας με τον Γ.Γ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Ν. Λάρισας, Γ. Σ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Δημήτρη Κουκούλη - αφού πρώτα επιβεβαίωσε την ακρίβεια και την αρτιότητα του ρεπορτάζ μας - εξέφρασε την ανησυχία, μη πληρωμής των συναδέλφων του. «Πολύ φοβάμαι πως ούτε τώρα θα πληρωθούν οι συνάδελφοί μου. Ξέρετε πολύ καλά πώς λειτουργούν τα πράγματα, τώρα, με την Ενιαία Αρχή Πληρωμής», τόνισε.

Στα άξια αναφοράς πως, μετά από απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, πληρώθηκαν αρχικές συμβάσεις, 27 (11 αμαξοστασίου & 16 Η/Μ) - εκ των 234 απλήρωτων συμβασιούχων – “παρατασιούχων” - εργαζομένων ΙΔΟΧ Καθαριότητας, οι οποίοι ήταν απλήρωτοι από την 1/1/2017!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ