21.09.20 | 12:56

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3Κ: Η απίστευτη ιστορία διοριστέου - Πήγε στο Δήμο, έκανε όλα τα έξοδα και μετά “συγγνώμη λάθος”
01.12.19 | 10:03

3Κ: Η απίστευτη ιστορία διοριστέου - Πήγε στο Δήμο, έκανε όλα τα έξοδα και μετά συγγνώμη λάθος

“Συγγνώμη, λάθος. Ακόμη και οι γιατροί κάνουν λάθη”… Με την αποστομωτική αυτή απάντηση, που άφησε άναυδο και εμβρόντητο έναν Λαρισαίο άνεργο, που είχε την “τύχη” να είναι μεταξύ των επιτυχόντων της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, υπηρεσιακοί παράγοντες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτ. Ελλάδος και Ιονίων, δικαιολόγησαν ένα σφάλμα, που του στοίχησε ψυχικά και χρηματικά.

Ο εν λόγω, όντας άνεργος, έκανε την αίτησή του για την υπηρεσία καθαριότητας όχι μόνο για τη Λάρισα αλλά και για την Κέρκυρα, ευελπιστώντας λόγω της αναπηρίας της μητέρας του να εξασφαλίσει περισσότερα μόρια.

Όντως και έγινε. Τόσο στους προσωρινούς πίνακες, όσο και στους οριστικούς, το όνομά του ήταν μεταξύ των επιτυχόντων με μόνιμο πλέον διορισμό στον δήμο Κέρκυρας.

Οι πίνακες διοριστέων εστάλησαν μάλιστα και στο Εθνικό Τυπογραφείο, δημοσιεύτηκαν και αναρτήθηκαν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και εκδόθηκε σχετικό ΦΕΚ με το όνομά του στη σχετική λίστα.

Πεπεισμένος πλέον πως έχει τον διορισμό στο “τσεπάκι του”, μετέβη εγκαίρως στην Κέρκυρα, νοίκιασε σπίτι, το εξόπλισε, προμηθεύτηκε πετρέλαιο για τη θέρμανση και έσπευσε στην προγραμματισμένη ημερομηνία, ως όφειλε, να παρουσιαστεί στην υπηρεσία του για δουλειά. Εκεί όμως προσγειώθηκε απότομα, “πάγωσε”. Έμαθε ότι δεν ανήκε στο δυναμικό των εργαζομένων, ότι έγινε λάθος, εκ παραδρομής δηλαδή κάτι σ’ ένα ιατρικό σφάλμα, καθώς έπρεπε να υπάρχει εντοπιότητα για την πρόσληψή του. Του ζήτησαν συγγνώμη, ανακάλεσαν την πρόσληψή του και τον άφησαν “σύξυλο”, χωρίς να δώσουν μια πειστική εξήγηση για το λάθος του διορισμού!

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ: Epoli.gr από Εφημερίδα Ελευθερία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ