03.06.20 | 18:37

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γεγονότα στο Σωματείο Συμβασιούχων ΟΤΑ Ελλάδος...
10.05.19 | 19:54

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γεγονότα στο Σωματείο Συμβασιούχων ΟΤΑ Ελλάδος...

Τι κι αν υπήρξε απειλή αυτοκτονίας “παρατασιούχου” Καθαριότητας Δήμου, τι κι αν άλλος “παρατασιούχος” πήγε στο νοσοκομείο μετά από απεργία πείνας, μία παραίτηση που δεν μπορεί να γίνει…, μία αντιπρόεδρος που αποκλείστηκε από τη σελίδα του Σωματείου...(!), ένα Σωματείο που ακόμη δεν έχει τυπικά ιδρυθεί...(!!!), σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά πριν ελάχιστα λεπτά με ανακοίνωσή της, στο facebook, η προαναφερόμενη (απεργός πείνας, αντιπρόεδρος) κα. Μαριάννα Βουγιούκα, για το Σωματείο Συμβασιούχων ΟΤΑ Ελλάδος...

 

Η ανάρτηση…

«Θέλω σαν αντιπρόεδρος του Σωματείου συμβασιούχων ΟΤΑ Ελλάδος να κάνω μερικές παρατηρήσεις και επισημάνσεις σε όσους παρατασιούχους μας παρακολουθούν και πίστεψαν στο δικό μας σωματείο !

Κατ αρχήν δεν μπορώ να γράψω στην σελίδα του σωματείου γιατί με έχουν πετάξει από διαχειρίστρια για τους λόγους που θα καταλάβετε και θα σας αναλύσω παρακάτω !

Η σύσταση του σωματείου έπειτα από επικοινωνία με δικηγόρο , μας επισημάνθηκε ότι είναι προσωρινή και απόλυτος εκπρόσωπος του σωματείου είναι ο πρόεδρος ο οποίος δεν γνωρίζω για ποιους λόγους δεν έχει ολοκληρώσει την διαδικασία ίδρυσης που έχει ακόμα κάποιες εκκρεμότητες που ορίζουν οι νόμοι !

Κατά συνέπεια δεν μπορεί και να παραιτηθεί αν δεν ολοκληρωθεί κάθε νόμιμη ενέργεια για τη σύσταση του Σωματείου.

Καλείται ο Πρόεδρος να ολοκληρώσει τις νόμιμες διαδικασίες της ίδρυσης του Σωματείου και

ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ......»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ