20.05.19 | 19:29

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απεβίωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στ. Ελλάδας Σταμάτης Γκάβαλης
03.09.17 | 20:07

Απεβίωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στ. Ελλάδας Σταμάτης Γκάβαλης

Έφυγε αδόκητα, σήμερα το πρωί, από τη ζωή, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας, Σταμάτης Γκάβαλης, σε ηλικία 54 χρόνων.

Λίγο μετά τις 7 το πρωί και ενώ βρίσκονταν στο σπίτι του στην Χαλκίδα, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και η σύζυγος του κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου εκτίμησε ότι αντιμετώπιζε σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες ανάταξης, αλλά δυστυχώς λίγη ώρα μετά ο 54χρονος οικονομολόγος πέθανε.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη, γιατί ο Σταμάτης Γκάβαλης ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία της Εύβοιας.

Είχε διατελέσει πολλά χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος Χαλκίδας και Περιφερειακός Σύμβουλος αρχικά με τον συνδυασμό του Θανάση Χειμάρα ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και τώρα επίσης Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη.

Όπως έγινε γνωστό, η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Χαλκίδος.

Υπενθυμίζεται ότι, πέρυσι τον Ιούνιο, είχε φύγει από την ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο και ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, Κώστας Μίχος, σε ηλικία 49 χρόνων.

Με το άγγελμα του θανάτου του Σταμάτη Γκάβαλη, ο Περιφερειάρχης, Κώστας Μπακογιάννης, ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook...

«Είναι πολύ σκληρό να αποχαιρετάς έναν δικό σου άνθρωπο, πόσο μάλλον έναν τόσο νέο άνθρωπο. Σήμερα το πρωί ξαφνικά χάσαμε τον Σταμάτη Γκάβαλη. Ο Σταμάτης αφιέρωσε τη ζωή του στα κοινά και στην Εύβοια που τόσο αγαπούσε. Από το 1986 που εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Χαλκιδέων, μέχρι σήμερα, υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση από διαφορετικές θέσεις με αυταπάρνηση, πίστη και ενθουσιασμό. Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ευβοικής Αναπτυξιακής σε αυτή την θητεία, εργάστηκε άοκνα και αποτελεσματικά, με στοχοπροσήλωση, αγκαλιάζοντας την καινοτομία και τις νέες ιδέες. Έντονα πολιτικοποιημένος, με ξεκάθαρες ιδεολογικές θέσεις, υπερασπίζονταν με τόλμη και γενναιότητα τις απόψεις του, υπηρετώντας την παράταξη του με ανιδιοτέλεια και επιλέγοντας συνειδητά να κερδίζει τον βίο του στην ελεύθερη αγορά. Εξαιρετικός οικογενειάρχης, προσέφερε την αγάπη του και την στήριξη του απλόχερα, με ευαισθησία και σεβασμό. Ευγενής, πνεύμα ανήσυχο και ελεύθερο που ξεχείλιζε από καλοσύνη. Μας τίμησε όχι μόνο με τη συνεργασία του, αλλά κυρίως τη φιλια και την εμπιστοσύνη του. Σταμάτη μου, θα μας λείψεις πολύ.»

 

 

 ΠΗΓΗ: lamiaf1.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ