10.08.20 | 15:01

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Αντιπροσωπία του Δήμου Κολοράντο των Η.Π.Α. στην Αρχαία Ολυμπία
19.06.14 | 08:47

Αντιπροσωπία του Δήμου Κολοράντο των Η.Π.Α. στην Αρχαία Ολυμπία

Το Δημαρχείο επισκέφτηκαν τα μέλη της αντιπροσωπίας της πόλης του Κολοράντο των Η.Π.Α., που βρίσκονται στην Αρχαία Ολυμπία για την τελετή της αδελφοποίησης των δύο πόλεων, χθες το πρωί.

Εκ μέρους του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, τους υποδέχτηκαν ο Αναπληρωτής Δήμαρχος, Γιώργος Δεββές, ο Αντιδήμαρχος, Γιώργος Γεωργακόπουλος, και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Εταιρείας του Δήμου, Αριστείδης Παναγιωτόπουλος. 

Στη συζήτηση που ακολούθησε στο γραφείο του Δημάρχου (ο κ. Θύμιος Κοτζιάς απουσίαζε λόγω υγείας) οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στις πρωτοβουλίες που μπορούν να αναπτυχθούν μεταξύ των δύο πόλεων, με κύριους άξονες τον Ολυμπισμό, τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό. 

Τα μέλη της αντιπροσωπείας του Κολοράντο εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας για την υποδοχή και την φιλοξενία που τους επιφύλαξε, αλλά και την θέλησή τους να αναπτυχθούν σταθερές γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας με την Αρχαία Ολυμπία.

Ακολούθησε η καθιερωμένη ανταλλαγή δώρων μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ στη συνέχεια, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας παρέθεσε γεύμα στους Αμερικανούς προσκεκλημένους.   

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ