09.08.20 | 20:32

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού
22.11.13 | 10:21

Αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού

Την εξέλιξη των εργασιών αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Μεσιανής, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού, Βασίλης Κωνσταντόπουλος, μαζί με τους Αντιδημάρχους Νίκο Λαζαριώτη και Τάσο Αλεξόπουλο, τον Πρόεδρο Γιώργο Κωνσταντινίδη, μέλη του Τοπικού Συμβουλίου και κλιμάκιο μηχανικών των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας και του Δήμου.

Οι εργασίες έχουν περαιωθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό του έργου καθώς έχει ολοκληρωθεί η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου, αλλά και του εξωτερικού αγωγού, συνολικού μήκους περίπου 9,5 χλμ., ενώ στη φάση την περαίωσης είναι οι επισκευαστικές εργασίες στη δεξαμενή. 

Στη σημασία του έργου αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού, Βασίλης Κωνσταντόπουλος, ενώ υπογράμμισε και τη συνεργασία που υπήρξε μεταξύ Δήμου, Περιφέρειας, Τεχνικών Υπηρεσιών, ANKO και αναδόχου, ώστε το έργο να ολοκληρωθεί σύντομα και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Μεσιανής είναι ένα από τα έξι αντίστοιχα έργα που υλοποιούνται στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού (Βαθύλακκος, Ροδίτης, Ίμερα - Αύρα, Καστανιά, Β’ Φάση Σερβίων).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ