19.01.20 | 13:06

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Αντίδραση του Δημάρχου σε ενδεχόμενο κλείσιμο του Α.Τ. Αρτέμιδος
23.04.15 | 13:29

Αντίδραση του Δημάρχου σε ενδεχόμενο κλείσιμο του Α.Τ. Αρτέμιδος

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Σπάτων - Αρτέμιδος, Δημήτριου Σπ. Μάρκου, στην πληροφορία, ότι στην πρόταση αναδιάρθρωσης - σύμπτυξης των αστυνομικών υπηρεσιών που θα παραδώσει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. προβλέπεται, μεταξύ άλλων, και το κλείσιμο του Α.Τ. Αρτέμιδος και η μεταφορά του σε αυτό των Σπάτων.

Ο κ. Μάρκου προσπαθώντας να προλάβει μία τέτοια εξέλιξη, έστειλε έγγραφο στον Υπουργό Προστασίας Πολίτη, Γιάννη Πανούση, εκφράζοντας την κατηγορηματική του αντίθεση του στο προτεινόμενο μέτρο, τονίζοντας τις ιδιαιτερότητες της τοπικής κοινωνίας, λόγω της μεγάλης αύξησης του πληθυσμού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως επίσης και τη μεγάλη έκταση της περιοχής της Αρτέμιδας. 

«Είναι επίσης γνωστή η παραδοχή από την κεντρική εξουσία ότι η ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων έχει είδη ανεπαρκή αστυνόμευση και σε περίπτωση που εφαρμοστεί το νέο αυτό μέτρο θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα στην τοπική κοινωνία και κατακόρυφη πτώση στο επίπεδο ασφάλειας των πολιτών και επισκεπτών του Δήμου μας» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ