27.10.20 | 21:08

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Αντιδράσεις στο διαδίκτυο για την διαδικτυακή ομάδα “3κ Ενωμένοι Διοριστέοι”
03.10.19 | 12:44

Αντιδράσεις στο διαδίκτυο για την διαδικτυακή ομάδα 3κ Ενωμένοι Διοριστέοι

Έντονες έως ειρωνικές είναι οι αντιδράσεις ακόμη και επιτυχόντων της 3Κ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - κάνοντας λόγο για επικοινωνιακές φιέστες και διαθέσεις προσωπικής προβολής της δημιουργού της διαδικτυακής κίνησης - αναφορικά με επισκέψεις της “3κ Ενωμένοι Διοριστέοι” σε Δημαρχεία και “πιέσεις” της για τον διορισμό επιτυχόντων της Προκήρυξης, για τις 8.166 μόνιμες θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες Ο.Τ.Α.

Αφορμή η επίσκεψη “πίεσης” στο Δήμο Ν. Ιωνίας την 1η Οκτωβρίου - με την Δημοτική Αρχή και τους εργαζομένους να είναι απόλυτα συνεπείς στις προθεσμίες - που ενώ η απόφαση της Αποκεντρωμένης με τα ονοματεπώνυμα των διοριστέων του εν λόγω Δήμου ήταν ήδη στο ΕΤ από τις 11 Σεπτεμβρίου - το γράφει η ίδια η διαδικτυακή ομάδα στη σελίδα της στο facebook - και ενώ η απόφαση δημοσιεύτηκε την επομένη (2 Οκτωβρίου), έγραψε στην ίδια σελίδα αυτάρεσκα, συγχαίροντας τον εαυτό της...(!):

«[...] Συγχαρητήρια στην ομάδα μας 3κ/2018 Ενωμένοι Διοριστέοι. που αγωνίζεται για την ολοκλήρωση των διορισμών, για την τήρηση της νομοθεσίας από τις υπηρεσίες, και όλα τα δικαία αιτήματα των διοριστέων της 3κ/2018.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ