16.06.21 | 19:13

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Αντιδράσεις από την άδεια καύσης απορριμμάτων από τον Όμιλο ΤΙΤΑΝ
14.03.14 | 11:05

Αντιδράσεις από την άδεια καύσης απορριμμάτων από τον Όμιλο ΤΙΤΑΝ

Να σταματήσει η Κυβέρνηση να «κλείνει» τα μάτια στην υποβάθμιση των Δυτικών Συνοικιών και να προχωρήσει στην ακύρωση της άδειας καύσης απορριμμάτων από το εργοστάσιο του ΤΙΤΑΝ ζητά για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος.

«Ήρθε η ώρα η κεντρική εξουσία να αφουγκραστεί την τοπική κοινωνία και να εκπονήσει ένα ουσιαστικό σχέδιο αναβάθμισης των Δυτικών Συνοικιών. Οι Δυτικές Συνοικίες δεν είναι ούτε και θα επιτρέψουμε να μετατραπούν σε σκουπιδότοπο. Δεν δεχόμαστε σε καμία περίπτωση ο τόπος μας, ο Δήμος μας, οι Δυτικές Συνοικίες, η Θεσσαλονίκη να γίνει τόπος καύσης σκουπιδιών. Το κίνημα πόλης που οργανώνουμε θα "πνίξει" την απόφαση που πάρθηκε ερήμην της τοπικής κοινωνίας από τους γραφειοκράτες των Αθηνών. Αγωνιζόμαστε και παλεύουμε καθημερινά για την ανάπτυξη του τόπου μας» δήλωσε ο κ. Διαμαντής Παπαδόπουλος.

Ήδη, ο Δήμος προχώρησε στην αίτηση θεραπείας για να ακυρωθεί η απόφαση του ΥΠΕΚΑ, ενώ αναμένεται συνάντηση με τον Υπουργό ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη.

Η Διοίκηση του Δήμου Παύλου Μελά θέλει να ευχαριστήσει τους Βουλευτές Θεσσαλονίκης Ασημίνα Ξηροτύρη - Αικατερινάρη (ΔΗΜ.ΑΡ.), Σταυρούλα Ξουλίδου (Ανεξάρτητοι Έλληνες), Θεοδόση Κωνσταντινίδη και Ελένη Γερασιμίδου (ΚΚΕ), για τις Ερωτήσεις που κατέθεσαν στο Κοινοβούλιο για το θέμα του Τιτάνα και την αμέριστη συμπαράστασή τους. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ