22.06.18 | 23:36

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Ανοιχτή επιστολή Πολυμερόπουλου με... ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ
14.11.16 | 15:52

Ανοιχτή επιστολή Πολυμερόπουλου με... ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

Ανοιχτή επιστολή, στην οποία παρουσιάζει αναλυτικά την διαδικασία απόκτησης του μεταπτυχιακού τίτλου του, αλλά κυριότερα, καταγγέλλει επί σκοπώ συκοφάντησή του από συνδικαλιστές του Δήμου Αθηναίων που πρόσκεινται στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., δίνοντας πολιτική διάσταση στο θέμα, έδωσε στη δημοσιότητα το μέλος της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α., Βασίλης Πολυμερόπουλος.

Ο κ. Πολυμερόπουλος, παρουσιάζοντας όλα εκείνα τα στοιχεία, που τεκμηριώνουν την ορθότητα των λεγομένων του καιρό τώρα και από τότε που “ξέσπασε” το γνωστό θέμα περί δήθεν "πλαστότητας" του μεταπτυχιακού του τίτλου, “προχωρά” σε σοβαρότατες αναφορές - ευαίσθητες για όλους τους Έλληνες, όπως αυτή της «διανομής στα πέρατα της Ελληνικής επικράτειας» - όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην επιστολή του - του φακέλου του, με προσωπικά έγγραφά του, ζητώντας μάλιστα, ακόμη και την παρέμβαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, μετά απ' αυτήν του Δημάρχου Αθηναίων, Γ. Καμίνη, από τον οποίο ζητά, επιπλέον, να επιταχύνει την όποια διοικητική διαδικασία, «ώστε να σταματήσει η λάσπη και λιβελογραφία των στρατευμένων κονδυλοφόρων», όπως αναφέρει.

«Πέραν από τις μηνύσεις που έχω καταθέσει και τα εξώδικα που έχω αποστείλει, στον καθέναν που θα συνεχίζει να λασπολογεί θα συνεχίζω να απαντώ, όπως προανέφερα, με μήνυση και αγωγή», συμπληρώνει, προειδοποιώντας, κλείνοντας την ανοιχτή επιστολή του, και καθιστώντας σαφές, «...με τη βεβαιότητα ότι, δεν περιμένω να σταματήσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και οι συνοδοιπόροι του τις πολιτικές και συνδικαλιστικές αλητείες. Τουναντίον περιμένω τι άλλο θα επινοήσουν…», πως, «…κανείς όμως να μην διανοηθεί ότι θα κάνω έστω και ένα βήμα πίσω ή ότι δεν θα με βρίσκουν μονίμως απέναντί τους. ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ… ΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…».

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ | Προβολή/κατέβασμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ