14.04.21 | 17:41

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

"Άνοιξε τις πύλες" της η 11η Παγκρήτια Αγροτική-Εμπορική Έκθεση Αρκαλοχωρίου
20.07.13 | 15:22

Άνοιξε τις πύλες της η 11η Παγκρήτια Αγροτική-Εμπορική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Πλήθος κόσμου βρέθηκε χθες στο εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου, όπου με επιτυχία άνοιξε τις πύλες της η 11η Παγκρήτια Αγροτική – Εμπορική Έκθεση Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. 

Τα εγκαίνια της Έκθεσης τελέστηκαν από το Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας, Ζαχαρία Καλογεράκη, τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Μανώλη Αλιφιεράκη, ενώ παρόντες ήταν ακόμη ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, Γιώργος Πιτσούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, εκπρόσωποι των ενώσεων αγροτικών συνεταιρισμών του νησιού, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, εκπρόσωποι φορέων, ομοσπονδιών, συλλόγων, σωματείων.

Η Έκθεση, που διοργανώνεται από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας, στο εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου, συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης και στηρίζεται το Επιμελητήριο Ηρακλείου. 

Θα διαρκέσει ως την Τετάρτη 24 Ιουλίου με ώρες λειτουργίας 17:30 – 22:30 τις καθημερινές και 10:30 – 14:30, 17:30 – 22:30 το Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ