21.09.19 | 18:31

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΛΑΓΚΑΔΑ

Άνοιξε τις πύλες της η 3η Ετήσια Εμποροπανήγυρη Λαγκαδά
03.06.13 | 09:34

Άνοιξε τις πύλες της η 3η Ετήσια Εμποροπανήγυρη Λαγκαδά

Άνοιξε επισήμως τις πύλες της η 3η Ετήσια Εμποροπανήγυρη Λαγκαδά στο χώρο της Λουτρόπολης, όπου και θα φιλοξενείται έως την 9 Ιουνίου 2013.

Τα εγκαίνια της μεγάλης διοργάνωσης τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, κ.κ. Ιωάννης, συμπαραστατούμενος των Σεβασμιοτάτων Μητροπολιτών Ιερισσού, Αγίου Όρους & Αρδαμερίου κ.κ. Θεοκλήτου και Βρεσθένης, κ.κ. Θεοκλήτου, παρουσία του Δημάρχου Λαγκαδά, Ιωάννη Αναστασιάδη, του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρου Καράογλου, της Βουλευτού Β’  Θεσσαλονίκης των ΑΝ.ΕΛ., Σταυρούλας Ξουλίδου, του πρ. Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του Δήμου Λαγκαδά.

Ακολούθησε ξενάγηση των επισήμων στα περίπτερα και τις μεγάλες εκθέσεις της Εμποροπανήγυρης, αλλά και στο «σπίτι του Δήμου Λαγκαδά», που έχει οργανωθεί στον χώρο των Λουτρών, ενημερώνοντας το κοινό για τις δράσεις και τα τρέχοντα κοινωνικά δημοτικά προγράμματα.

Η εναρκτήρια βραδιά της διοργάνωσης έκλεισε με την μεγάλη συναυλία του Δήμου Αναστασιάδη, ο οποίος ενθουσίασε με την μουσική και τα τραγούδια του, τους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ