23.06.18 | 19:00

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Ανασχηματισμός: Επιβεβαίωση του epoli.gr για τον Παν. Κουρουμπλή
04.11.16 | 22:43

Ανασχηματισμός: Επιβεβαίωση του epoli.gr για τον Παν. Κουρουμπλή

Απόλυτη επιβεβαίωση του αποκλειστικού, αναλυτικού ρεπορτάζ του epoli.gr της 13ης Οκτωβρίου 2016, "«Εκτός» ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α. ο Παναγιώτης Κουρουμπλής;;;", περί ενδεχόμενης αποχώρησης του Υπουργού Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ενόψει του επικείμενου ανασχηματισμού, ανασχηματισμός, που ανακοινώθηκε, αργά το βράδυ της Παρασκευής, από την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, πια, κα. Όλγα Γεροβασίλη.

Επισημαίνεται ότι, το όνομα του Παναγιώτη Κουρουμπλή δεν "έπαιζε" στους προς αποχώρηση Υπουργούς, στα καθημερινά σχεδόν ρεπορτάζ του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, για τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης.

Σχετικά με το εν λόγω Υπουργείο, μεγάλες οι αλλαγές, αφού μετά τη διάσπασή του σε αυτόνομα πλέον Υπουργεία (Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης), από τη μέχρι πρότινος πολιτική ηγεσία του, παραμένουν μόνο οι Νικόλαος Τόσκας (Προστασίας του Πολίτη) και Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά (Μακεδονίας - Θράκης), με τους Παναγιώτη Κουρουμπλή και Γιάννη Μπαλάφα να "μετακομίζουν" στα Υπουργεία Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής (Υπουργός) και το νεοσύστατο Μεταναστευτικής Πολιτικής (Υφυπουργός), αντίστοιχα, και τον Χριστόφορο Βερναρδάκη να αναβαθμίζεται (Υπουργός Επικρατείας).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ