08.12.19 | 17:14

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΦΟΡΕΙΣ » Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.

Ανακοίνωση-ενημέρωση των δημοτικών υπαλλήλων της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τις παιδικές κατασκηνώσεις
16.05.19 | 13:03

Ανακοίνωση-ενημέρωση των δημοτικών υπαλλήλων της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τις παιδικές κατασκηνώσεις

Κατεπείγουσα ανακοίνωση ενημέρωσης της ΠΟΕ-ΟΤΑ, για την αποστολή των παιδιών των δημοτικών υπαλλήλων στις κατασκηνώσεις του πρώην Τ.Υ.Δ.Κ.Υ.

«Κατά τον μήνα Μάιο διεξάγεται ο σχετικός διαγωνισμός για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα έτους 2019, από τις υπηρεσίες του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.), ενώ οι ασφαλισμένοι του πρώην Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. θα κληθούν να καταθέσουν, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με εγκύκλιο που θα εκδοθεί στις αρχές Ιουνίου, για το Νομό Αττικής στη Διεύθυνση Ασφάλισης Παροχών του Ο.Π.Α.Δ. (Ηπείρου 38-Αθήνα), ενώ για τους άλλους Νομούς στα πρώην Υποκαταστήματα του Ι.Κ.Α.  

Επειδή οι Ιδιωτικές Κατασκηνώσεις ήδη κλείνουν τις θέσεις συμμετοχής, καλούνται οι συνάδελφοι-ασφαλισμένοι του Τομέα Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (πρώην Τ.Υ.Δ.Κ.Υ.) να δηλώνουν στις κατασκηνώσεις προτίμησής τους τη συμμετοχή των παιδιών τους, προκειμένου να κατοχυρώσουν τις θέσεις.

Επισημαίνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά ηλικιών από 6 έως 14 ετών, δηλαδή όσα έχουν γεννηθεί από 1-1-2005 έως 31-12-2013. Επίσης μπορούν να συμμετέχουν τα παιδιά της κατηγορίας Α.Μ.Ε.Α. ηλικιών από 6 έως 16 ετών για την Δ΄ Κατασκηνωτική Περίοδο και για όσες κατασκηνώσεις προσφέρουν ανάλογο πρόγραμμα.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ