24.05.18 | 01:17

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση του Δ. Αθηναίων για τα σκουπίδια αλλά όχι για τους εργαζομένους...
19.05.17 | 13:51

Ανακοίνωση του Δ. Αθηναίων για τα σκουπίδια αλλά όχι για τους εργαζομένους...

Σε αντίθεση με άλλους Δήμους, αλλά και την ΚΕΔΕ, η Δημοτική Αρχή της Αθήνας, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, για την 4ημερη απεργία και αποχή των εργαζομένων στους Δήμους από τις εργασίες τους, δεν επιλέγει την παραμικρή έστω αναφορά στο μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει για χιλιάδες συμβασιούχους στην Καθαριότητα των Δήμων της Χώρας, με τη φημολογούμενη αρνητική γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την παράταση των συμβάσεων τους, αλλά μόνο στη μη απόρριψη των απορριμμάτων στους δημοτικούς κάδους..., ζητώντας τη συνεργασία και την κατανόηση των πολιτών.

Η ανακοίνωση...

«Ο δήμος Αθηναίων ζητεί τη συνεργασία και την κατανόηση των πολιτών για τα προβλήματα που αναμένεται να σημειωθούν στην αποκομιδή των απορριμμάτων τα τέσσερα επόμενα 24ωρα.

Λόγω των κινητοποιήσεων που έχει προγραμματίσει για όλη τη χώρα η ΠΟΕ ΟΤΑ (αποχή από την αποκομιδή το Σαββατοκύριακο, 48ωρη απεργία Δευτέρα και Τρίτη), ο δήμος Αθηναίων παρακαλεί τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της πόλης, κατά το διάστημα αυτό να μην κατεβάζουν τα απορρίμματά τους. Συμβάλλουμε όλοι στην προστασία της δημόσιας υγείας και της εικόνας της Αθήνας.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ