20.09.20 | 10:35

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΥΔΡΑΣ

Κι άλλος Δήμος κατά του ΠΑΚΟΕ για τις εκθέσεις του για την ποιότητα θαλασσίων υδάτων
14.03.17 | 13:44

Κι άλλος Δήμος κατά του ΠΑΚΟΕ για τις εκθέσεις του για την ποιότητα θαλασσίων υδάτων

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος, Γιώργος Κουκουδάκης, μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση θα υποβάλλει ο Δήμος Ύδρας, κατά του ΠΑΚΟΕ, σε συνέχεια της έκθεσης ποιότητας θαλασσίων υδάτων παραλιών Δήμων της Χώρας που δημοσιοποίησε το Κέντρο, με αναφορά στις παραλίες του νησιού της Ύδρας και την ποιότητα των νερών τους.

«Σχετικά με τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί από τις ανακοινώσεις του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ) γύρω από την ποιότητα του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης στο Νησί μας καθώς και για την ποιότητα του θαλάσσιου ύδατος στις παραλίες μας έχουμε να δηλώσουμε τ’ ακόλουθα:

Όλες οι μηνιαίες μετρήσεις για την ποιότητα του πόσιμου νερού που διεξάγονται για λογαριασμό του Δήμου μας από πιστοποιημένα εργαστήρια αποδεικνύουν ότι το νερό που καταναλώνουμε είναι αρίστης ποιότητας.

Η ποιότητα του θαλάσσιου νερού είναι επίσης άριστη σύμφωνα με τις μετρήσεις της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Μέριμνας, Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.

Ο Δήμος μας ακολουθώντας το παράδειγμα σειράς άλλων δήμων της χώρας θα προβεί στην υποβολή μήνυσης εις βάρος του ΠΑΚΟΕ για συκοφαντική δυσφήμηση», επισημαίνει ο Δήμαρχος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ