26.05.20 | 09:27

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλλοδαπός προμήθευε με λαθραία τσιγάρα μικροπωλητές έξω από την ΑΣΟΕΕ
22.04.19 | 18:11

Αλλοδαπός προμήθευε με λαθραία τσιγάρα μικροπωλητές έξω από την ΑΣΟΕΕ

Άλλη μια περίπτωση διακίνησης παράνομων προϊόντων, τα οποία διατίθενται προς πώληση έξωθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, διερευνήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, στο πλαίσιο της έρευνας που αφορά συναφείς υποθέσεις.

Ειδικότερα, μετά τη σύλληψη την προηγούμενη Παρασκευή, έξι αλλοδαπών που μετέφεραν και διέθεταν καθημερινά προϊόντα παραεμπορίου έξωθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, χθες (21-4-2019) το πρωί, συνελήφθη πλησίον του ίδιου Πανεπιστημίου 45χρονος αλλοδαπός.

Η σύλληψη του επετεύχθη μετά από πολυήμερη έρευνα για δράση αλλοδαπού, που εφοδίαζε συστηματικά με λαθραία καπνικά προϊόντα άτομα που δραστηριοποιούνται έμπροσθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά και σε άλλα σημεία του κέντρου της Αθήνας.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα, στο οποίο επέβαινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: (2.560) πακέτα τσιγάρων, (20) συσκευασίες καπνού και (3) κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθησαν έρευνες στην οικία του δράστη στον Πειραιά και σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε στην περιοχή Α.Ι. Ρέντη, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • (45.470) πακέτα τσιγάρων και (2.060) συσκευασίες καπνού
  • (2) Ι.Χ. φορτηγά και Δ.Χ ταξί
  • (2) κινητά τηλέφωνα και πλήθος ιδιόχειρων σημειώσεων

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ