26.10.20 | 21:42

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Αλλαγές στο Δ.Σ. του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων
13.06.14 | 19:06

Αλλαγές στο Δ.Σ. του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων

Συνεδρίασε, σήμερα, σε πλήρη σύνθεση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Καλαβρύτων, Ανώνυμης Εταιρείας, με την επωνυμία «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Α.Ε. Ο.Τ.Α.» και έκανε αποδεκτή την παραίτηση, που είχε υποβάλλει ο κ. Ευθύμιος Βαζαίος από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου, ευχαρίστησαν τον κ. Βαζαίο για την ιδιαίτερα επιτυχή θητεία του και το σημαντικό έργο που προσέφερε, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, επιστέγασμα του οποίου ήταν η χορήγηση από τον Ε.Ο.Τ. του πρώτου (1ου) Ειδικού Σήματος Λειτουργίας, που χορηγείται σε χιονοδρομικό κέντρο, στην Ελλάδα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, εξέλεξε, ομόφωνα, ως νέο μέλος του, τον πολιτικό μηχανικό, Msc in Construction Management, Λεωνίδα Σπυρόπουλο, από το Κρυονέρι Καλαβρύτων.

Στη συνέχεια, το Διοικητικό Συμβούλιο, ομόφωνα, ανέθεσε στον Πρόεδρό του, Δήμαρχο Καλαβρύτων, Γιώργο Λαζουρά και τα καθήκοντα του Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας.

Οι παραπάνω αλλαγές θ’ ανακοινωθούν στην τακτική γενική συνέλευση της ανώνυμης εταιρείας, τον προσεχή Δεκέμβριο, η οποία θα λάβει και τις οριστικές αποφάσεις.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και νέος Διευθύνων Σύμβουλος δήλωσε:

«Ευχαριστούμε τον Θύμιο Βαζαίο για την σημαντική προσφορά του στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Δήμου Καλαβρύτων. Σε δύσκολες συνθήκες κατάφερε, με τη συμβολή μας, να το κρατήσουμε όρθιο και να εισέλθει σε θετική τροχιά, αποτελώντας την όαση και το πρότυπο, μέσα στις πανθομολογούμενες οικονομικές δυσχέρειες των χιονοδρομικών κέντρων, σε ελληνικό και σε διεθνές επίπεδο.

Θα συνεχίσουμε το έργο του, με μεγαλύτερο ζήλο, δυναμισμό και αποφασιστικότητα και θα επιχειρήσουμε και νέες δράσεις και έργα, ώστε το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων να ανεβαίνει διαρκώς και πιο γρήγορα, ακόμη ψηλότερα, ακόμη καλύτερα, ακόμη δυνατότερα. Μ’ αυτό το στόχο, θ’ αγωνισθούμε για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης και την συντομότερη έναρξη των έργων αναβάθμισης, βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεών του, για τα οποία υπάρχουν, το master plan και έτοιμες μελέτες.

Σ’ αυτόν μας, τον αγώνα, θέλουμε αρωγούς και συμπαραστάτες, το άριστα εκπαιδευμένο και με αυταπάρνηση εργαζόμενο - υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες - προσωπικό μας, τους Καλαβρυτινούς πολίτες και επαγγελματίες, ιδίως τους νέους μας, μα πιο πολύ την αρωγή και τη στήριξη των χιλιάδων φίλων χιονοδρόμων και επισκεπτών μας, που είναι αυτοί που κρατούν το χιονοδρομικό μας κέντρο ζωντανό, το αγαπούν και το προσέχουν και στους οποίους αξίζει και εκφράζω, τις, από καρδιάς, αμέτρητες ευχαριστίες μας.

Τους υποσχόμαστε και στην καινούργια χιονοδρομική περίοδο, όπως πάντα, ασφάλεια, εξυπηρέτηση, και πολλές εκπλήξεις, έτσι ώστε, να ζήσουν, μοναδικά, να ζήσουν, αυθεντικά, το όνειρο τους, στις όμορφες κορυφές του Χελμού - με θέα τη θάλασσα του Κορινθιακού - και στα ιστορικά, μαρτυρικά και χιλιοτραγουδισμένα Καλάβρυτα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ