05.07.20 | 01:36

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέξης Τσίπρας: «Ώρα ευθύνης των πολλών για το σήμερα και το αύριο του τόπου»
26.05.19 | 10:38

Αλέξης Τσίπρας: Ώρα ευθύνης των πολλών για το σήμερα και το αύριο του τόπου

Στο 172ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στην Κυψέλη, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για τις Ευρωεκλογές και τις Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές, λίγο μετά τις 10:15 το πρωί της Κυριακής, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αρχικά ψήφισε για τις Ευρωεκλογές και στη συνέχεια για τις Περιφερειακές. Αμέσως μετά πήγε στο εκλογικό τμήμα (Β) και ψήφισε για τις Δημοτικές & Κοινοτικές Εκλογές.

Εξερχόμενος ο κ. Τσίπρας δήλωσε στα ΜΜΕ:

«Σήμερα είναι μία όμορφη μέρα για την Ελλάδα. Οι πολίτες αποφασίζουν για τους Δήμου, τις Περιφέρεις τους εκπροσώπους που θα στείλουν στην Ευρωβουλή. Είναι όμως και ώρα και μέρα ευθύνης είναι ημέρα ευθύνης των πολλών, είναι μέρα ευθύνης του καθενός και της καθεμιάς να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους. Είναι μέρα και ώρα ευθύνης να επικυρώσει ο καθένας, η καθεμιά να εγκρίνει, να προστατεύσει τη ν πορεία ανάκαμψης της οικονομίας κι τα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης της κοινωνικής πλειοψηφίας. Να μην αφήσει καμία χαραμάδα, καμία κερκόπορτα ανοιχτή σε κανέναν την επόμενη μέρα να τα πάρει πίσω ή να τα αμφισβητήσει, σε κανέναν είτε εντός είτε εκτός της χώρας. Είναι λοιπόν η ώρα της ευθύνης των πολλών για το σήμερα και το αύριο του τόπου. Σας ευχαριστώ.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ