29.05.20 | 12:23

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΙΘΑΚΗΣ

Ακόμα... "δημαρχεύει" ο π. Δήμαρχος Ιθάκης Ι. Κασσιανός;
16.09.13 | 10:16

Ακόμα... δημαρχεύει ο π. Δήμαρχος Ιθάκης Ι. Κασσιανός;

Κοινό μυστικό αποτελεί στο νησί της Ιθάκης ότι, ο «έκπτωτος» Δήμαρχος, Γιάννης Κασσιανός, συνεχίζει να... «δημαρχεύει», κανονικά, παρά την απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης να τον θέσει σε οριστική αργία, μετά και τα πειθαρχικά του παραπτώματα (το epoli.gr είχε γράψει πρώτο για την έκπτωση του πρώην Δημάρχου ΕΔΩ).

Μπορεί ο κ. Κασσιανός να μην υπογράφει τις δημαρχιακές αποφάσεις, ούτε να τελεί επίσημα οποιοδήποτε άλλο δημαρχιακό καθήκον, οι πληροφορίες μας όμως από το νησί, λένε πως, συνεχίζει να κατευθύνει τη «γραμμή» και τις αποφάσεις της Διοίκησης του Δήμου.

«Όπλο» του σε αυτή την παράδοξη «δημαρχία», η στήριξη των κατοίκων της Ιθάκης, αφού, όπως μας είπαν άνθρωποι που βρέθηκαν, πριν από λίγες ημέρες, στο νησί του Ιονίου, ο κ. Κασσιανός μπορεί να «εξέπεσε» του αξιώματός του, όχι όμως στα "μάτια" των συμπολιτών του, των οποίων τη στήριξη συνεχίζει να έχει. 

Μάλιστα, ενώ κανείς θα περίμενε να ακούσει τα χίλια μύρια στα καφενεία από τους κατοίκους για τον πρώην Δήμαρχό τους, αντίθετα το κλίμα και η άποψη, που κυριαρχεί στις συζητήσεις, θέλει τον κ. Γιάννη Κασσιανό να έχει πέσει «θύμα» πολιτικής παγίδας, «πληρώνοντας» την «επιτυχία» του ως τοπικός άρχοντας...

Ήδη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του epoli.gr, ο πρώην Δήμαρχος ετοιμάζει την επιστροφή του, αφού οι επόμενες δημοτικές εκλογές είναι μόλις οκτώ μήνες μακριά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ