04.06.20 | 01:50

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αίσιο τέλος στην απόπειρα αυτοκτονίας του απολυμένου συμβασιούχου [ΦΩΤΟ]
19.04.19 | 18:45

Αίσιο τέλος στην απόπειρα αυτοκτονίας του απολυμένου συμβασιούχου [ΦΩΤΟ]

Μετά την άκαρπη συνάντηση απεργών "παρατασιούχων" καθαριότητας Δήμων με τους εργατολόγους τους με στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών το μεσημέρι της Παρασκευής, ένας από τους "παρατασιούχους" που έχουν κατασκηνώσει στην Πλατεία Κλαυθμώνος ανέβηκε στο κτήριο του ΥΠΕΣ και απειλεί να αυτοκτονήσει.

[17:50]: Στο σημείο έχουν φτάσει δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο "παρατασιούχος", βρίσκεται στην ταράτσα του Υπουργείου, φωνάζοντας "ΤΕΛΟΣ" ενώ οι συνάδελφοι του από κάτω με ντουντούκες, τον παρακαλούν να μην προχωρήσει στην απειλή του.

[18:00]: Ο απολυμένος συμβασιούχος Καθαριότητας Δήμου Περιστερίου Γ.Μ., πατέρας 4 παιδιών ο απειλών να "βάλει τέρμα" στη ζωή του.

Ο πρώην συμβασιούχος είναι απεργός πείνας, με τους λοιπούς απεργούς να ανησυχούν μη ζαλιστεί από το γεγονός, όντας μάλιστα στην άκρη της ταράτσας του Υπουργείου Εσωτερικών.

[18:45]: Πείστηκε από τον Πρόεδρο του Σωματείου Συμβασιούχων ΟΤΑ Ελλάδας, Πάνο Μπόβο, κι αποχώρησε από την ταράτσα του ΥΠΕΣ, που απειλούσε ότι θα πέσει ο απολυμένος συμβασιούχος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του epoli.gr o Πρόεδρος του Σωματείου και ο πρώην συμβασιούχος βρίσκονται στο γραφείο του Υπ. Εσωτερικών.

[19:30]: Κοντά στους συναδέλφους του , απεργούς, στην πλατεία Κλαυθμώνος και... τη σκηνή του ο Γιάννης!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ