21.01.20 | 10:39

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Αγωγή 1 εκ. € της Βίκυς Σταμάτη στον Παύλο Πολάκη
19.11.17 | 08:27

Αγωγή 1 εκ. € της Βίκυς Σταμάτη στον Παύλο Πολάκη

Αγωγή 1 εκ. € κατάθεσε η Βίκυ Σταμάτη, στο αν. Υπ. Υγείας, με λόγο το «φτωχό νυμφίδιο» και «νεόπλουτο τσουλί» του Παύλου Πολάκη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζοντας την επίδειξη του "μεσαίου δακτύλου” της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, κατά την επιστροφή της για δεύτερη φορά στη φυλακή.

«Χθες το πρωί δικαστικός επιμελητής παρέδωσε στο γραφείο μου στο Υπουργείο την Αγωγή που κατέθεσε ο Δικηγόρος κος Αγαπηνός εξ ονόματος της Βίκυς Σταμάτη και με την οποία μου ζητάει ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1.000.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που της προξένησαν οι χαρακτηρισμοί "φτωχό νυμφίδιο " και νεόπλουτο τσουλί" που της απεύθυνα μέσω κοινωνικών Δικτύων όταν είδα τη φωτογραφία με το προτεταμένο μεσαίο δάκτυλο καθώς οδηγούνταν για δεύτερη φορά στη φυλακή!!!!!!!

Τρεις ερωτήσεις αντί άλλης απάντησης:

1) ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ;;

2) Σου έχουν τελειώσει τα μαύρα χρήματα εντός Ελλάδας και δεν μπορείς να φέρεις απ τα καβατζωμένα στο εξωτερικό (καθώς έχουμε ελέγξει τις διόδους) ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΡΠΑΧΤΗ;;;;

3) ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΖΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΤΟΣΑ;;;», σχολίασε εκ νέου ο αν. Υπ. Υγείας, σε ΜΚΚ, για το γεγονός, εξαπολύοντας νέα επιθεση!

 

Η αγωγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ