21.09.19 | 18:42

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας
22.05.19 | 15:00

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού, από ομάδα περίπου δέκα ατόμων, έπεσε το βράδυ της Τρίτης, ένας γιατρός στο Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στα μεσάνυχτα, όταν δύο άτομα έφεραν έναν φίλο τους, ο οποίος ήταν μαχαιρωμένος στο στήθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας είναι οπαδός του Ολυμπιακού, που μαχαιρώθηκε από οπαδούς του Παναθηναϊκού σε συμπλοκή στα Πετράλωνα.

Επειδή ο ένας εκ των δύο θεώρησε ότι ο γιατρός είπε κάτι προσβλητικό για τον ασθενή, βγήκε έξω και ειδοποίησε φίλους του, που περίμεναν έξω από το νοσοκομείο.

Λίγη ώρα αργότερα, εισέβαλαν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου δύο ομάδες, από διαφορετικά σημεία, αναζητώντας τον ειδικευόμενο γιατρό.

Του επιτέθηκαν με μανία και τον χτύπησαν, ενώ τα έκαναν “γυαλιά-καρφιά”.

Στη φύλαξη του Νοσοκομείου ήταν τρία άτομα, που στάθηκε αδύνατον να σταματήσουν τους δράστες.

Την Πέμπτη οι γιατροί του Νοσοκομείου έχουν γενική συνέλευση, όπου θα τεθεί θέμα επίσχεσης εργασίας, λόγω των επισφαλών συνθηκών εκτέλεσης των καθηκόντων τους.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ καταδικάζει την επίθεση αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Κινδυνεύει η ζωή μας και για το μόνο που νοιάζονται είναι το πολιτικό κόστος.

Χθες τα μεσάνυχτα 2μμ στην εφημερία του Νοσοκομείου Νίκαιας προσήλθε ασθενής τραυματισμένος από μαχαίρι.

Επειδή οι γιατροί εξυπηρετούσαν άλλα περιστατικά εκνευρισμένος ειδοποίησε άλλα άτομα για να κάνουν φασαρία. Προσήλθαν περί τα 10 άτομα στην εφημερία του Νοσοκομείου και το έκαναν γυαλιά καρφιά.

Έκαναν κυριολεκτικά μαύρο στο ξύλο ειδικευόμενο χειρουργό γιατρό. Τον χτυπούσαν με το κράνος, με μπουνιές, κλωτσιές κλπ. Σώθηκε επειδή έγκαιρα προσήλθε η αστυνομία.

Του έσπασαν δόντια, τη μύτη και φέρει πολλαπλά τραύματα. Κλήθηκε και προσήλθε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας κος Γεωργόπουλος. ΟΜΕΡΤΑ.

Καμία ανακοίνωση από την Διοίκηση και τον εκλεκτό του Αν. Υπουργού Υγείας. Το ίδιο είχε κάνει και στο Νοσοκομείο Ερυθρός όταν μαχαίρωσαν νοσηλεύτρια».

 ΠΗΓΗ: ant1news.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ