17.06.19 | 16:23

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άγριος καυγάς αστυνομικού με σωφρονιστικό υπάλληλο στην Κρήτη
09.01.19 | 21:03

Άγριος καυγάς αστυνομικού με σωφρονιστικό υπάλληλο στην Κρήτη

Aπίστευτο περιστατικό στο κέντρο των Χανίων το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα καβγάδησαν άγρια μεταξύ τους, μπροστά στα μάτια των περαστικών και μάλιστα εν ώρα υπηρεσίας!

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του Parakritika.gr, πρόκειται για έναν σωφρονιστικό υπάλληλο της εξωτερικής φρουράς των φυλακών και έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι, για άγνωστο λόγο, έφτασαν μέχρι και να έρθουν στα χέρια!

Αποτέλεσμα; Να υποβληθεί μήνυση από τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., σε πρώτη φάση για εξύβριση, ενώ έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα χτυπήματα που έχει δεχθεί από τον σωφρονιστικό υπάλληλο, ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κρατείται στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων.

Το περιστατικό έχει προβληματίσει ιδιαίτερα την Α.Δ. Χανίων και, παρά το γεγονός ότι ο καβγάς έγινε μπροστά σε δεκάδες περαστικούς, ενώ άμεσα στο σημείο βρέθηκε δύναμη της ΕΛ.ΑΣ., τα στόματα μένουν ερμητικά κλειστά για τους λόγους που έφτασαν σε αυτό το σημείο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ