10.07.20 | 12:10

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άγνωστοι έσπασαν τάφους σε νεκροταφείο του Αγρινίου
18.02.20 | 16:11

Άγνωστοι έσπασαν τάφους σε νεκροταφείο του Αγρινίου

Αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα, ήρθαν χθες το πρωί κάτοικοι της Καμαρούλας του Αγρινίου, που θέλησαν να επισκεφθούν το κοιμητήριο του χωριού.

Μεταξύ προχθές το βράδυ με χθες Δευτέρα το πρωί άγνωστοι έσπασαν δύο τάφους στο νεκροταφείο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν το έκαναν για να κλέψουν κάτι ή απλά για να βανδαλίσουν.

Οι κάτοικοι είναι ανήσυχοι αφού πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει ένα ακόμη περιστατικ.:

Άγνωστοι είχαν πετάξει στεφάνια στον ίδιο χώρο, με αποτέλεσμα όλοι να υποπτεύονται πως πρόκειται για τα ίδια άτομα που έκαναν και τους πρωτοφανείς βανδαλισμούς στους τάφους.

Κάνεις δεν μπορεί να γνωρίζει όμως ακόμη για ποιους πρόκειται και κυρίως, γιατί το κάνουν.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Μέρμηγκα, πολλοί πιστεύουν ότι δεν πρόκειται για κατοίκους του χωριού. Η αστυνομία έχει ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή και το απόγευμα ο Πρόεδρος της κοινότητας θα καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για τις σοβαρές φθορές στο νεκροταφείο.

“Οι τάφοι δεν ανήκαν σε κάποιους πλούσιους ή ανθρώπους που είχαν συγκεκριμένες διαφορές με κάποιον. Ήταν απλών ανθρώπων”, λέει ο πρόεδρος που δεν κρύβει την οργή του για το συμβάν..

Σημειώνεται ότι οι δράστες απενεργοποίησαν και τους προβολείς που υπάρχουν στο σημείο και φωτίζουν τον χώρο του νεκροταφείου.

Το νεκροταφείο βρίσκεται σε απομακρυσμένη περιοχή προς την Αγία Μαρίνα και το περιστατικό θα μπορούσε να έχει γίνει ακόμη και μέρα, χωρίς οι δράστες να γίνουν αντιληπτοί.ΠΗΓΗ: agriniopress.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ