18.04.21 | 02:05

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ » ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

«Άγνοια της κ. Μπακογιάννη για τις ενέργειες της Περιφέρειας για το Προσφυγικό»
01.03.16 | 13:46

Άγνοια της κ. Μπακογιάννη για τις ενέργειες της Περιφέρειας για το Προσφυγικό

Απάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα, Ερμίνας Κυπριανίδου, στη Βουλευτή της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία σε δήλωσή της, έκανε λόγο για «απουσία» της Περιφέρειας Αττικής, στο μεγάλο θέμα του Προσφυγικού / Μεταναστευτικού. 

"Με έκπληξη και απορία πληροφορηθήκαμε τη δήλωση της βουλευτή της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη σχετικά με δήθεν «απουσία» της Περιφέρειας Αττικής από την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Η δήλωση αυτή μαρτυρά ασύγγνωστη άγνοια, προερχόμενη μάλιστα από μία πολιτικό που υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση της Δημάρχου Αθηναίων.

Η Περιφέρεια Αττικής από την πρώτη στιγμή ενήργησε στα όρια των αρμοδιοτήτων της, δίνοντας προτεραιότητα στην άσκηση υπεύθυνης πολιτικής απέναντι σε ένα ζήτημα εθνικής σημασίας – ενδεικτικά, αναφέρουμε τη συνδρομή της Περιφέρειας στον Ελαιώνα, στο Ελληνικό, στο Παλαί, στο λιμάνι του Πειραιά, στα διεθνή fora, κ.α..

Ας μας υποδείξει η κυρία Μπακογιάννη μία άλλη Περιφέρεια της χώρας που «λάμπει» δια των παρεμβάσεων στο προσφυγικό / μεταναστευτικό", τονίζει στην ανακοίνωσή της η Αντιπεριφερειάρχης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ