08.12.19 | 18:54

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΛΑΓΚΑΔΑ

“Αγγέλων Πόλις” στο Δήμο Λαγκαδά
09.12.13 | 14:10

Αγγέλων Πόλις στο Δήμο Λαγκαδά

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, πλήθος κόσμου άρχισε να καταφθάνει στο χώρο της Λουτρόπολης, θέλοντας να περιηγηθεί στο σπιτάκι του Άγιου Βασίλη, του παραμυθά, στο σπίτι της Δημιουργίας και των Αγγέλων και να «κλέψει» λίγη από την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που μοιράζουν απλόχερα από χθες, τα Λουτρά Λαγκαδά.

Στις 18:00 μ.μ. τελέστηκαν τα εγκαίνια της εκδήλωσης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Ιωάννη, παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας - Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη, των Περιφερειακών Συμβούλων Κεντρικής Μακεδονίας κ.κ. Βασίλειου Ανατολίτη και Δημητρίου Βάνη, του πρώην Περιφερειάρχη Κ.Μ. κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, του Προέδρου Δ.Σ. του Δήμου Λαγκαδά κ. Ζαχαρία Ζαχαρέγκα, των Αντιδημάρχων κ.κ. Αστέριου Σισκούδη, Τουλουπίδη Γεωργίου, Αϊβατζίδη Παντελή, Μισχόπουλου Απόστολου και Νικόλαου Καλπάκη, της Αντιδημάρχου Δήμου Βόλβης κας. Μαρίας Χατζή, των Προέδρων της ΥΚΠΑΑΠ κ. Στυλιανού Δεργιανλή, της ΔΕΥΑΛ κ. Σταύρου Τερζάκη και της ΔΗΚΕΛ κ. Γεώργιου Σεπιάδη, των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαγκαδά κ. Γεώργιου Τουμπούλη και κας. Κοτσώνη Ελισάβετ και της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου κας. Σαρίκου Άννας και πλήθους επισκεπτών.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λαγκαδά, κάνοντας μια σύντομη αναφορά στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Ιατρείο και Φαρμακείο για τους δοκιμαζόμενους δημότες), επεσήμανε και την ανάγκη διοργάνωσης, στήριξης και καθιέρωσης παρόμοιων μεγάλων εκδηλώσεων, που μόνο στόχο έχουν την ανάδειξη του τόπου, των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν και των μοναδικών πολιτιστικών στοιχείων που διαθέτει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, φέτος η “Αγγέλων Πόλις”, φιλοξενεί σε ένα ξεχωριστό θεματικό σπιτάκι “Γεύσεις από Παράδοση”, όπου καθημερινά Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου, παρουσιάζουν ήθη και έθιμα της περιοχής, διανέμοντας στο κοινό παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες γεύσεις.

Η “Αγγέλων Πόλις”, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό στον Νομό Θεσσαλονίκης, μόλις ξεκίνησε το ταξίδι της και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στην μεγάλη γιορτή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ