25.09.20 | 22:15

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ

Το αδιαχώρητο στα εγκαίνια του θερινού σινεμά του Δήμου Μεταμόρφωσης
27.06.13 | 12:52

Το αδιαχώρητο στα εγκαίνια του θερινού σινεμά του Δήμου Μεταμόρφωσης

Την Τρίτη, 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου “Cine ΝΕΑ ΑΝΕΜΩΝΑ”, στο κατάμεστο από κόσμο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης, όπου προβλήθηκε η βραβευμένη με Oskar ταινία “Skyfall”. 

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Μιλτιάδης Καρπέτας, υποδέχτηκε και καλωσόρισε τους καλεσμένους του, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη λειτουργία του Δημοτικού Κινηματογράφου και τόνισε ότι, το “Cine ΝΕΑ ΑΝΕΜΩΝΑ” αφορά όλη την κοινωνία της πόλης και είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας που δεν ανήκει σε κάποια δημοτική παράταξη. 

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Μεταμόρφωσης, Μανώλη Γραφάκο, για την καθοριστική συμβολή του στην ίδρυση και λειτουργία του Δημοτικού Κινηματογράφου και εξέφρασε την προσδοκία το “Cine ΝΕΑ ΑΝΕΜΩΝΑ” να αποτελέσει το αγαπημένο θερινό στέκι των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης για στιγμές ξενοιασιάς, σημειώνοντας ότι, το ελληνικό καλοκαίρι και ο θερινός κινηματογράφος αποτελούν συνδυασμό αναψυχής, απόλαυσης, κοινωνικής συναναστροφής και πολιτιστικής δραστηριότητας.

Στα εγκαίνια παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Παντελής Βλασσόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, Χρήστος Καρράς, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.  

Όσοι παρευρέθησαν εξέφρασαν ιδιαίτερα θετικά σχόλια για την ποιότητα της εικόνας και του ήχου και για το ευχάριστο και προσεγμένο περιβάλλον.

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος προσφέρει μία ευχάριστη διέξοδο ψυχαγωγίας, προσιτή σε όλους, καθώς το εισιτήριο είναι σε οικονομική τιμή. Η είσοδος για τους ενήλικες είναι 5 ευρώ, για τα παιδιά και τους φοιτητές 3 ευρώ, για τριμελή οικογένεια 10 ευρώ, για τετραμελή οικογένεια 12 ευρώ και κάθε επιπλέον παιδί 3 ευρώ. Για τους ανέργους και ΑμΕΑ είναι 1 ευρώ.

Το πρόγραμμα των προβολών συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουνίου, με την ταινία «Skyfall» στις 9:15 το βράδυ. 

Από Παρασκευή, 28 Ιουνίου έως Κυριακή 30 Ιουνίου, θα προβάλλεται η ταινία “Σαββατοκύριακο στο Hyde Park” στις 9:15 το βράδυ.

Ο Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Μεταμόρφωσης βρίσκεται στην οδό Τατοίου και Κοραή 2, στον αίθριο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης. 

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ταινιών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Δήμου Μεταμόρφωσης www.metamorfossi.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ