09.12.19 | 05:20

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Στο “ADHERENCE TO THERAPY” ο Δήμος Αγ. Αναργύρων - Καματερού
21.11.16 | 18:58

Στο ADHERENCE TO THERAPY ο Δήμος Αγ. Αναργύρων - Καματερού

Στο 1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο “Adherence to Therapy – Τηρώντας την θεραπεία” που πραγματοποιήθηκε στο Ρίμινι της Ιταλίας, συμμετείχε ο Δήμος Αγ. Αναργύρων - Καματερού, την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016.

Στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής πραγματοποίησαν εισήγηση με θέμα “Health promotion through the innovative structures in the Municipality of Aghii Anargiri Kamatero - Προαγωγή Υγείας μέσα από καινοτόμες δομές στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού" στα πλαίσια της θεματικής “Συγκρίνοντας τα εθνικά Συστήματα Υγείας” κατά  την έναρξη του Συνεδρίου στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Palacongressi.

Σκοπός του συνεδρίου ήταν η ανταλλαγή καλών πρακτικών και η ανάπτυξη συνεργασιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών στον τομέα της υγείας και ιδιαίτερα της αποκατάστασης.

Στην εκπροσώπηση του Δήμου συμμετείχαν ο Υπεύθυνος Κοινωνικής Πολιτικής, Νίκος Παντελιάς, ενώ η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από την κα. Αγγελική Οικονομοπούλου, Διευθύντρια της Υπηρεσίας και την κα. Αναστασία Κεντεποζίδου, Κοινωνιολόγο Msc.

Ο κ. Παντελιάς παραχώρησε συνέντευξη Tύπου σε κρατικό Iταλικό τηλεοπτικό σταθμό, όπου ανέλυσε την ωφελιμότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών  νοσηλευτικής φροντίδας στους πολίτες κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην Υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι».

Μέσα από τη συμμετοχή του Δήμου Αγ. Αναργύρων - Καματερού δόθηκε η ευκαιρία παρουσίασης των προγραμμάτων πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας και αποκατάστασης που υλοποιούνται στην πόλη, ενώ παράλληλα αναδείχτηκαν νέα δίκτυα συνεργασίας. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ