23.07.18 | 05:10

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Άδειασαν τα καύσιμα υδροφόρας Δήμου - Επιτόπου επέμβαση της Αστυνομίας
24.07.17 | 13:17

Άδειασαν τα καύσιμα υδροφόρας Δήμου - Επιτόπου επέμβαση της Αστυνομίας

Απόπειρα κλοπής καυσίμων από το αμοξοστάσιο του Δήμου Μακρακώμης, στην Σπερχειάδα, απετράπη χθες το βράδυ.

Ήταν γύρω στις 10, όταν υπάλληλος του Δήμου διερχόμενος τυχαία από την περιοχή όπου βρίσκεται ο χώρος στάθμευσης των υπηρεσιακών αυτοκινήτων του Δήμου, αντελήφθη ύποπτες κινήσεις δύο ατόμων και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Η κίνησή του να μπει στον χώρο, είχε σαν αποτέλεσμα ο άγνωστος που εκείνη την ώρα αφαιρούσε πετρέλαιο από την υδροφόρα του Δήμου να τον αντιληφθεί και προκειμένου να τον αποφύγει, εγκατέλειψε την προσπάθεια και φρόντισε να εξαφανιστεί, αφήνοντας πίσω του 3 μπιτόνια - το ένα από αυτά γεμάτο με πετρέλαιο κίνησης -, ένα λάστιχο με το οποίο έκανε τη μετάγγιση του καυσίμου και την τάπα καυσίμων της υδροφόρας. Δεν έφυγε όμως από την κύρια είσοδο, και έτσι ο συνεργός του που περίμενε - σύμφωνα με την αστυνομία - στον δρόμο άργησε να αντιληφθεί τί έγινε. Μόλις είδε όμως το περιπολικό να καταφθάνει, προσπάθησε να εξαφανιστεί. Έβαλε μπροστά τη μηχανή με το καπό ανοιχτό αλλά δεν πρόλαβε να διανύσει μεγάλη απόσταση, αφού το περιπολικό του έκλεισε τον δρόμο.

Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε πως, δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό, δεν γνωρίζει αν υπήρχε άλλο πρόσωπο μέσα στο αμαξοστάσιο και τί έκανε, αυτός απλά είχε πάει μία βόλτα ...να πάρει αέρα και να κάνει ένα τσιγάρο... και έτσι σταμάτησε στο συγκεκριμένο σημείο.

Δεν αιτιολόγησε όμως γιατί το καπό του ΙΧ του ήταν ανοιχτό και γιατί βιάστηκε να εξαφανιστεί μόλις αντελήφθη την Αστυνομία.

Ο 45χρονος που συνελήφθη είναι γνωστός στην Αστυνομία και είχε συνδέσει το όνομά του πριν χρόνια με τη ληστεία στο Ταχυδρομείο της Μακρακώμης.

Για την υπόθεση εκείνη, μάλιστα, είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης σε σωφρονιστικό κατάστημα.

 

 ΠΗΓΗ: epolI.gr από ΛΑΜΙΑ FM-1 | photo: αρχείο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ