EPOLI

Ε

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πυροβόλησαν γνωστό κομμωτή - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Πυροβόλησαν γνωστό κομμωτή - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Πυροβόλησαν γνωστό κομμωτή - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

A+ A-

Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν, γύρω στις 8 το βράδυ του Σαββάτου, το γνωστό κομμωτή και make up artist, Πάνο Καλλίτση, στον "περιφερειακό" του Λυκαβηττού και στο γκαράζ της οικίας που διαμένουν.

Ο κομμωτής, που δέχθηκε σφαίρες στο στήθος και στα πόδια (για τρεις κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες), νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. 

Η επίθεση στον 41χρονο κομμωτή έγινε τη στιγμή που έμπαινε με το αυτοκίνητό του στο γκαράζ της οικίας του, μαζί με τη σύζυγό του. 

Οι δύο δράστες που παραμόνευαν, προσπάθησαν να του αρπάξουν τσάντα με χρήματα και μόλις εκείνος αντιστάθηκε τον πυροβόλησαν. 

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να μπορέσουν να πάρουν την τσάντα. 

Στη συνέχεια, ο κομμωτής διακομίστηκε στο «Γ. Γεννηματάς». 

Η επίθεση σημειώθηκε την ώρα που ο Πάνος Καλλίτσης επέστρεφε από το κομμωτήριό του, που βρίσκεται στην λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Παλαιού Ψυχικού, στο σπίτι του στο Λυκαβηττό. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σύζυγός του Έλενα Χριστοπούλου, τραυματίστηκε ελαφρά, από σφαίρα η οποία εξοστρακίστηκε, κατά τη δολοφονική επίθεση.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, με την ΕΛ.ΑΣ. να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, με πιθανότερο, αυτό της ληστείας.

Σ

Συνέντευξη

Π

Περιοδικό

Α

Άρθρο