EPOLI

Π

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο Δημαρχείο Γαλατσίου ο Υφυπουργός ΕΣ.Δ.Α. Γιάννης Μπαλάφας

Στο Δημαρχείο Γαλατσίου ο Υφυπουργός ΕΣ.Δ.Α. Γιάννης Μπαλάφας

Στο Δημαρχείο Γαλατσίου ο Υφυπουργός ΕΣ.Δ.Α. Γιάννης Μπαλάφας

A+ A-

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Μπαλάφας, είχε σήμερα συνάντηση, με τον Δήμαρχο Γαλατσίου, Γιώργο Μαρκόπουλο, στο Δημαρχείο Γαλατσίου.

Στη συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία του με τον Υφυπουργό, καθώς και την άμεση ανταπόκριση του σε ζητήματα του Δήμου και των εργαζομένων του, αναφέροντας την κινητοποίηση του Υφυπουργού στην επίλυση του προβλήματος πληρωμής των εργαζομένων στην Καθαριότητα του Δήμου Γαλατσίου.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος έκανε αναφορά στα έργα του Δήμου που έχουν υλοποιηθεί και σε αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη και ζήτησε από τον Υφυπουργό την παρέμβασή του, για την άμεση μεταφορά και στέγαση των ιατρείων και άλλων υπηρεσιών του ΙΚΑ, στο Δημαρχείο.

Ο Υφυπουργός, αφού ενημερώθηκε για τα τρέχοντα και τα προγραμματισμένα έργα του δήμου, ζήτησε από τον Δήμαρχο τις παρατηρήσεις του για το νομοσχέδιο που έχει ετοιμάσει το Υπουργείο Εσωτερικών και έχει τεθεί υπ’ όψιν των ΚΕΔΕ, ΕΝΠΕ, ΠΟΕ–ΟΤΑ και άλλων φορέων για παρατηρήσεις, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι στην διάθεση σας για να βοηθήσουμε άμεσα ή έμμεσα στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος σας». 

Στη συνέχεια, ο κ. Μπαλάφας μαζί με τον Δήμαρχο, επισκέφθηκαν τον Β΄ Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Γαλατσίου, όπου το εξαιρετικό προσωπικό και τα παιδιά, τους υποδέχτηκαν με καλοκαιρινά τραγούδια και αναμνηστικές ζωγραφιές, επιβεβαιώνοντας το σημαντικό παιδαγωγικό έργο που πραγματοποιείται στον παιδικό σταθμό.

Η επίσκεψη του Υφυπουργού στον Β΄ Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό μετά από πρόσκληση των εργαζομένων, είναι η πρώτη που πραγματοποιεί ο κ. Μπαλάφας, μετά την ευνοϊκή ρύθμιση που έγινε για την αλλαγή του ωραρίου των βρεφονηπιαγωγών.

Σ

Συνέντευξη

Π

Περιοδικό

Α

Άρθρο