EPOLI

Ε

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΣΕΠ: Ανακοινώθηκαν οι πίνακες προσωρινών Δήμων

ΑΣΕΠ: Ανακοινώθηκαν οι πίνακες “προσωρινών” Δήμων

ΑΣΕΠ: Ανακοινώθηκαν οι πίνακες “προσωρινών” Δήμων

A+ A-

Σήμερα, ανακοινώθηκαν από το ΑΣΕΠ,

1. Α΄ Πίνακας Προσωρινά Απασχοληθέντος Προσωπικού, στον οποίο περιλαμβάνεται το προσωπικό  που απασχολήθηκε σε ΟΤΑ α΄ βαθμού και Νομικά Πρόσωπα αυτών κατά τις διατάξεις του άρθρου 21, παρ.4 του Ν. 3584/2007 βάσει προσωρινών πινάκων κατάταξης, με καταγραφή της βαθμολογίας που έλαβε στους οριστικούς πίνακες κατάταξης της οικείας Προκήρυξης, μετά από απόφαση του Α.Σ.Ε.Π.

2. Β΄ Πίνακας Προσωρινά Απασχοληθέντος Προσωπικού, στον οποίο περιλαμβάνεται το προσωπικό που απασχολήθηκε σε ΟΤΑ α΄ βαθμού και Νομικά Πρόσωπα αυτών κατά τις διατάξεις του άρθρου 21, παρ.4 του Ν. 3584/2007 βάσει προσωρινών πινάκων κατάταξης, για το οποίο δεν έχει διενεργηθεί έλεγχος (αυτεπάγγελτος, κατ' ένσταση ή κατόπιν αιτήσεως θεραπείας ή στο πλαίσιο διαδικασίας αναπλήρωσης) στα δικαιολογητικά της συμμετοχής του από το Α.Σ.Ε.Π.

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι του Β΄ Πίνακα, εφόσον δεν κριθούν απορριπτέοι, μετά τον έλεγχο του Α.Σ.Ε.Π. και την έκδοση της σχετικής απόφασης, θα καταταγούν βάσει της συνολικής βαθμολογίας που θα λάβουν.

Ακολουθούν οι Α' και Β' Πίνακες

Ε

Επισυναπτόμενα αρχεία
Α ΠΙΝΑΚΑΣ | Προβολή/κατέβασμα
Β ΠΙΝΑΚΑΣ | Προβολή/κατέβασμα

Σ

Συνέντευξη

Π

Περιοδικό

Α

Άρθρο