EPOLI

Π

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημόσιο & ΟΤΑ: Μέχρι τις 9/10 η καταγραφή μονάδων, προσωπικού και εργασίας

Δημόσιο & ΟΤΑ: Μέχρι τις 9/10 η καταγραφή μονάδων, προσωπικού και εργασίας

Δημόσιο & ΟΤΑ: Μέχρι τις 9/10 η καταγραφή μονάδων, προσωπικού και εργασίας

A+ A-

Άμεση επιβεβαίωση, μίας εκ των τριών αποκλειστικών αποκαλύψεων - αυτής της δημιουργίας του Ψηφιακού Οργανογράμματος στο Δημόσιο και τους Ο.Τ.Α. - των ΠΟΛΗ + ΠΟΛΙΤΙΚΗ και epoli.gr και την εφ’ όλης της ύλης, μεγάλη συνέντευξη σ’ αυτά, της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με έγγραφο του Υπ. Δ. Α. (επισυνάπτεται) προς Υπουργεία, Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και Ανεξάρτητες Αρχές, γίνεται γνωστή η δημιουργία του Ψηφιακού Οργανογράμματος της Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το Ψηφιακό Οργανόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις οργανικές μονάδες κεντρικών και περιφερειακών υπηρεσιών του Δημοσίου, των Ανεξάρτητων Αρχών, των ΟΤΑ α` και β` βαθμού, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ν.Π.Ι.Δ., εφόσον ανήκουν στη Γενική Κυβέρνηση, όπως εκάστοτε οριοθετείται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή στο Μητρώο Φορέων Γενικής Κυβέρνησης, τους υπηρετούντες σε κάθε οργανική μονάδα υπαλλήλους και τα αντίστοιχα περιγράμματα θέσεων εργασίας.        

Για την δημιουργία και διαχείριση του Ψηφιακού Οργανογράμματος, υλοποιείται ειδική εφαρμογή, η οποία θα ενταχθεί στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου (https://hr.apografi.gov.gr).

Μέχρι την έναρξη λειτουργίας αυτής της εφαρμογής, οι φορείς που κατά την πρώτη εφαρμογή του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας απέστειλαν αιτήματα για κάλυψη κενών θέσεων με μετάταξη και προσωρινή κάλυψη θέσεων με απόσπαση, καλούνται να αποτυπώσουν το οργανόγραμμά τους σε πρότυπο αρχείο excel, το οποίο αναφέρεται στο σύνδεσμο: http://apografi.gov.gr/index.php/esk/charts.html. 

Τέλος, Η αποστολή των συμπληρωμένων αρχείων excel θα γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected], το αργότερο έως την 9η Οκτωβρίου 2017.

Π

Επισυναπτόμενα αρχεία
ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ | Προβολή/κατέβασμα

Σ

Συνέντευξη

Π

Περιοδικό

Α

Άρθρο