EPOLI

Α

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Μετά την πίεση της ΠΟΕ-ΟΤΑ... ΛΥΣΗ στο θέμα των Ανταποκριτών ΕΛΓΑ

Μετά την πίεση της ΠΟΕ-ΟΤΑ... ΛΥΣΗ στο θέμα των Ανταποκριτών ΕΛΓΑ

Μετά την πίεση της ΠΟΕ-ΟΤΑ... ΛΥΣΗ στο θέμα των Ανταποκριτών ΕΛΓΑ

A+ A-

Αποτέλεσμα έφερε η απόφαση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., για αποχή..., για τους απλήρωτους για όλο το 2016 Ανταποκριτές του ΕΛ.Γ.Α., αφού δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ακολουθεί σε επισυναπτόμενο αρχείο), η ΚΥΑ των Γιώργου Χουλιαράκη, αν. Υπ. Οικονομικών και Ευάγγελου Αποστόλου, Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, βάσει της οποίας καθορίζονται οι αποζημιώσεις των Ανταποκριτών του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ), ως εξής:

1. Στους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ καταβάλλονται οι κάτωθι αποζημιώσεις:

α) Αποζημίωση για δηλώσεις ζημιάς Φυτικής Παραγωγής: 4,00 ευρώ για κάθε δήλωση ζημιάς.

β) Αποζημίωση για δηλώσεις ζημιάς Ζωικού Κεφαλαίου: 4,00 ευρώ για κάθε δήλωση ζημιάς.

γ) Αποζημίωση για προγράμματα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων: 8,00 ευρώ για κάθε πλήρη φάκελοαίτηση χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης.

2. Το συνολικό μηνιαίο όριο των αποζημιώσεων τηςπαρ. 1 καθορίζεται μέχρι του ποσού των χιλίων διακοσίων (1.200,00) ευρώ το μήνα, αλλά όχι πέραν του ποσού των δύο χιλιάδων τετρακοσίων (2.400,00) ευρώ το έτος.

3. Οι ανωτέρω αποζημιώσεις θα καταβάλλονται στους δικαιούχους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ δύο φορές το χρόνο, με βάση τον αριθμό δηλώσεων ζημιάς-αιτήσεων οικονομικών ενισχύσεων που έχουν διεκπεραιώσει το προηγούμενο εξάμηνο.

Α

Επισυναπτόμενα αρχεία
ΤΟ ΦΕΚ | Προβολή/κατέβασμα

Σ

Συνέντευξη

Π

Περιοδικό

Α

Άρθρο