EPOLI

Α

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ξεκίνησε ο έλεγχος εγκυρότητας της μεγάλης έρευνας για την Τ.Α.

Ξεκίνησε ο έλεγχος εγκυρότητας της μεγάλης έρευνας για την Τ.Α.

Ξεκίνησε ο έλεγχος εγκυρότητας της μεγάλης έρευνας για την Τ.Α.

A+ A-

Σε συνέχεια της καταγγελίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), σε σχέση με την δημοσιευθείσα, στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, την 15.09.13, έρευνα της ΚΑΠΑ RESEARCH, - καταγγελία που πρώτο είχε αποκαλύψει το epoli.gr - μετά και τον ορισμό τριμελούς Επιτροπής, από την «Ελεγκτική Δημοσκοπήσεων», αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της, κ. Ηλία Νικολακόπουλο, και τα μέλη, κα. Λένα Λαμπροπούλου και κ. Θεόδωρο Χατζηπαντελή, ξεκίνησε η διαδικασία ελέγχου της αξιοπιστίας - επιστημονικής τεκμηρίωσης της εν λόγω δημοσκόπησης, που η εγκυρότητά της αμφισβητήθηκε, από την πρώτη στιγμή, από την ΚΕΔΕ.

Υπενθυμίζεται ότι, η περί ου ο λόγος έρευνα παρουσίασε, τόσο τους 20 δημοφιλέστερους Δημάρχους και 5 Περιφερειάρχες, αντίστοιχα, όσο και την «αμφισβήτηση εκ θεμελίων του μοντέλου διοίκησης των δήμων και των περιφερειών, αλλά και την καταδίκη του τρόπου διαχείρισης των εξουσιών και του δημοτικού ταμείου από τους δημάρχους» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το δημοσίευμα, με τίτλο: Πολιτικές ανατροπές δείχνουν δήμοι και περιφέρειες.

Το epoli.gr είχε αναδείξει πρώτο το θέμα της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων της συγκεκριμένης δημοσκόπησης, γράφοντας χαρακτηριστικά, στο Κύριο Θέμα του, την επομένη κιόλας ημέρα της δημοσκόπησης (16.09.13 | 07.53): Η "άλλη" ΑΛΗΘΕΙΑ της έρευνας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σ

Συνέντευξη

Π

Περιοδικό

Α

Άρθρο