EPOLI

Ε

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ξεκινά και επίσημα η κινητικότητα στην Υγεία - Το ΦΕΚ αναλυτικά

Ξεκινά και επίσημα η "κινητικότητα" στην Υγεία - Το ΦΕΚ αναλυτικά

Ξεκινά και επίσημα η "κινητικότητα" στην Υγεία - Το ΦΕΚ αναλυτικά

A+ A-

Τη δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτηση μεταφοράς τους, σε νέες Δομές της Δημόσιας Υγείας έχουν οι εργαζόμενοι του κλάδου, οι οποίοι βγήκαν σε «διαθεσιμότητα».

Αργά χθες το βράδυ, "πήρε" ΦΕΚ η σχετική απόφαση, που δίνει περιθώριο 15 ημερών στους "διαθέσιμους" να υποβάλλουν αίτηση - υπεύθυνη δήλωση «για τη μετάταξη ή μεταφορά τους, καθορίζοντας τη σειρά προτίμησης των Φορέων που επιθυμούν να μεταταχθούν / μεταφερθούν, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία τυχόν δεν περιλαμβάνονται στα προσωπικά τους μητρώα».

Αντίστοιχα, καλούνται οι Διευθύνσεις Διοικητικού / Προσωπικού των ως άνω Φορέων, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των Αιτήσεων - Υπεύθυνων Δηλώσεων των υπαλλήλων, να συντάξουν με ευθύνη τους πίνακες συνδρομής κριτηρίων των ως άνω υπαλλήλων και να τους αποστείλουν στο ΑΣΕΠ, προκειμένου να διατεθούν και τοποθετηθούν στους φορείς υποδοχής.

Στη συνέχεια, κατόπιν διενέργειας του απαιτούμενου ελέγχου νομιμότητας, εκδίδεται η απόφαση μετάταξης ή μεταφοράς του υπαλλήλου από το οικείο όργανο διοίκησης του φορέα υποδοχής.

 

Αναλυτικά το ΦΕΚ με τους φορείς υποδοχής και τις "διαθέσιμες" θέσεις ΕΔΩ

Σ

Συνέντευξη

Π

Περιοδικό

Α

Άρθρο