EPOLI

Π

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΠ.ΑΝ.: Ανακοίνωσε την παράταση δύο Προγραμμάτων

ΥΠ.ΑΝ.: Ανακοίνωσε την παράταση δύο Προγραμμάτων

ΥΠ.ΑΝ.: Ανακοίνωσε την παράταση δύο Προγραμμάτων

A+ A-

Παράταση έξι μηνών δίνει το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας σε όλους όσοι είναι ενταγμένοι στα Προγράμματα «Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες» και «Εξωστρέφεια», γιατί παρατηρείται καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των επενδύσεων.

Η παράταση αρχίζει από την ημερομηνία λήξης των Προγραμμάτων.

Στα δυο Προγράμματα εντάχθηκαν συνολικά 2.650 επιχειρηματίες, εκ των οποίων οι 1.709 δεν είχαν υλοποιήσει το απαραίτητο ποσοστό της επένδυσης. 

Η παράταση δόθηκε, προκειμένου οι ενταγμένες επιχειρήσεις να έχουν πρόσθετο χρόνο, ώστε να υλοποιήσουν τις επενδύσεις τους, μέσα στο τρέχον περιβάλλον περιορισμένης ρευστότητας.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Αθανασίου Σκορδά, δίνεται η εξάμηνη παράταση στους ενταγμένους στα Προγράμματα:

Α) «Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΕ) του ΕΣΠΑ 2007-2013, που έληγε στις 13/7 και

Β) «Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΕ) του ΕΣΠΑ 2007-2013, που έληγε στις 6/9.

Σ

Συνέντευξη

Π

Περιοδικό

Α

Άρθρο