EPOLI

Π

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γ. Μιχελάκης: Σύντομα θα κάνουμε ανακοινώσεις για το θέμα των σκουπιδιών

Γ. Μιχελάκης: «Σύντομα θα κάνουμε ανακοινώσεις για το θέμα των σκουπιδιών»

Γ. Μιχελάκης: «Σύντομα θα κάνουμε ανακοινώσεις για το θέμα των σκουπιδιών»

A+ A-
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, συμμετείχε στην παρουσίαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ανακήρυξη της αναδόχου εταιρείας που θα αναλάβει την διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
 
Πρόκειται για το πρώτο έργο διαχείρισης απορριμμάτων που γίνεται μέσω ΣΔΙΤ καθώς συνδυάζονται ιδιωτικοί πόροι με πόρους του ΕΣΠΑ.
 
Στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, ο Υπουργός Εσωτερικών μεταξύ άλλων σημείωσε:  
 
«Σε μια περίοδο σκληρών θυσιών και περικοπών δεν μπορούμε να πληρώνουμε τα σκουπίδια "χρυσάφι". Δεν είναι δυνατόν να το ανεχόμαστε. Και εδώ από την Πελοπόννησο ξεκινάει ένα έργο - πιλότος, το οποίο μπορεί να αρχίσει να διορθώνει αυτή την κατάσταση.
 
Θέλω να πω ότι αυτό -τουλάχιστον από τη πλευρά του Υπουργείου Εσωτερικών- δεν θα μείνει αναξιοποίητο. Σύντομα θα μπορούμε να κάνουμε ανακοινώσεις για το θέμα των σκουπιδιών.
 
Όπως σας είπα δεν μπορούμε να πληρώνουμε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο τα σκουπίδια "χρυσάφι", με έναν τρόπο μάλιστα, ο οποίος μας προσβάλει ως χώρα και υποβαθμίζει το περιβάλλον.»

Σ

Συνέντευξη

Π

Περιοδικό

Α

Άρθρο